2014-09-04 12:16:57• hírek • Szatmár.ro

Szőni fognak a gyerekek a Fonó-Házban

Szeptember 5-én szőni tanulnak a gyerekek, október 1-jétől újra kinyitnak a kézműves műhelyek.

A nyári vakáció utolsó napjaiban szabadtéri ősi szövésmóddal ismerkedhetnek meg a Fonó-Ház Kézműves Műhelyébe látogató gyerekek: 16 órától a kisiskolások, 18 órai kezdettel pedig a 10 év feletti nagyobbacskák. Az Aranykapu Kulturális Egyesület tagjai kérik a szülőket, hogy a kézműves foglalkozásokon való részvételhez előzetesen jelentkezzenek a lentebb megadott elérhetőségek valamelyikén.

Október 1-jétől újra kinyílik a legkisebbek számára is az Aranykapu Fonó-Ház kézműves műhelyének kapuja: minden héten szerdán 17.00 órai kezdettel várják az alkotókedvű apróságokat 3 és 6 év között különböző, természetes alapanyagokat használó hagyományos kézműves fortély alapjainak elsajátítására, jeles napjainkhoz kapcsolódó néphagyományaink játékos megtapasztalására.

Az Aprók kézműves műhelyének foglalkozásain csak előzetes bejelentkezés alapján lehet részt venni. A csoport minimum 10, maximum 15 gyermek részvételével tevékenykedik majd.

Érdeklődni lehet a 0744-687813-as telefonszámon, Nezezon Enikőnél, a 0741-182063-as telefonszámon Takács Andreánál, illetve emailben az aranykapuegyesulet@yahoo.com címen. A Fonó-Ház Szatmárnémetiben a Holló (Marasesti) utca 12. szám alatt található.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: